Bon dia, Pollença

371

Avui és dissabte, 28 de gener, dia de Sant Tomàs d’Aquino.

Segons l’AEMET, hi haurà cel ennuvolat amb precipitacions ocasionalment acompanyades de calabruix petit. Cota de neu entre 600 i 700 m. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis. Gelades febles a la serra de Tramuntana. Vent del nord, amb intervals de fort al nord-est de l’illa.

El 28 de gener se celebra el Dia Internacional de Lego, els blocs de construcció més famosos del món sencer i que tenen milers de seguidors, infants i adults.

I és que un 28 de gener de 1958, es va crear a Dinamarca el popular joc infantil ‘LEGO’, consistent en peces de plàstic interconnectables amb les quals es poden construir castells, vaixells, naus espacials i qualsevol altres cosa que siguem capaços d’imaginar.

PUBLICITAT
Foto: Catalina Munar.
Tota una institució al barri de Gràcia. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: CCC
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: PIT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT