BON DIA, POLLENÇA

184
Andreu Salom.

Avui és dimarts 8 de juny, dia de sant Salustià.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en lleuger ascens. Vent fluix i brises costaneres.

El 8 de juny se celebra el Dia Mundial dels Oceans, una data establerta per l’ONU amb l’objectiu de donar a conèixer la importància que tenen els oceans per a totes les espècies, ja que representen el principal pulmó del planeta, i són els responsables de generar gran part de l’oxigen del planeta. A més a més, l’oceà alberga la major part de la biodiversitat de la Terra.

Els oceans són grans extensions d’aigua salada que tapen una gran part de la superfície de la Terra. Allà habita una gran diversitat d’ecosistemes marins amb milers d’espècies animals i vegetals i que, a la vegada, són essencials perquè existeixi un equilibri ecològic, que ajuda als éssers humans a sustentar-se.

PUBLICITAT

Un 8 de juny de 1940, va néixer la cantant i actri estadounidenca Nancy Sinatra, mundialment coneguda per la seva cançós “Theses Boots Ara Made for Walkin”. A més a més, coincideix que s’acaba de publicar un disc que recull les millors cançons que va enregistrar la filla del gran Frank Sinatra entre el 1965 i el 1976.

Foto: Catalina Oliver.
Foto: Chih-Hsin Kao.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto. Montserrat Gutiérrez.
Foto: Nica Castagna.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT