BON DIA, POLLENÇA

355
Hotel Maricel. Foto: Veridiano García.

Avui és dilluns 3 de maig, dia de sant Felip.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat augmentant durant el capvespre amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional. Temperatures amb pocs canvis, o en ascens les nocturnes. Vent de l’est i del nordest.

El 3 de maig és el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, una data decretada per l’ONU en què s’avaulua l’estat d ela llibertat de premsa a nivell mundial, es defensen els atacts a la indepedència de premsa i dels periodistes i es ret homenatge als periodistes que han perdut la vida en l’exercici de la serva professió.

Un 3 de maig de 1854 va néixer el poeta, assagista i polític mallorquí Joan Alcover, autor de “La Balanguera”. Representant de l’Escola Mallorquina, la seva obra poètica va estar molt abocada a la reflexió íntima sobre el dolor i la tragèdia humana, reflex de les circumstàncies dramàtiques que li tocaren viure. I és que va tenir 5 fills de dos matrimonis, dels quals només li sobrevisqué el més petit, Pau.

PUBLICITAT

Juntament amb Costa i Llobera, Joan Alcover és el poeta més destacat de Mallorca.

Maria del Mar Bonet canta “La Balanguera” de Joan Alcover amb música d’Amadeu Vives.
Foto: Carmen Prados.
Colònia de Sant Pere. Foto: Montse Díaz.
Contrallum a sa Colònia. Foto: Pere Llobera.
Descans. Foto: Norma Mario.
Indret del Pla de Mallorca, prop de Montuïri. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Cala Clara. Foto: Tolo Vallori.
Vinya amb flors i raïms. Foto: Toni Campomar.


Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar