BON DIA, POLLENÇA

264

Avui és dissabte 24 d’abril, dia de sant Fidel.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos que augmentaran el capvespre amb núvols mitjans i alts amb probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional, acompanyada de fang. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en lleuger ascens. Vent de l’est fluix augmentant d’intensitat a partir del capvespre.

Un 24 d’abril de 1942 va néixer a Brooklyn (Nova York) la cantant, actriu i directora Barbra Streisand.

Va rebre l’Oscar a la millor actriu el 1968, per la pel·lícula Funny Girl, i també l’Oscar a la millor cançó per Evergreen (tema d’amor de la pel·lícula A Star Is Born (1976).,[1]

PUBLICITAT

És un dels artistes que ha venut més discos, amb més de 71,5 milions d’àlbums venuts als Estats Units i més de 140 milions d’àlbums venuts a tot el món. És l’artista femenina millor classificada a la Recording Industry Association of America’s (RIAA) Top Selling Artists List. A més a més, detenta el rècord del nombre d’àlbums havent estat al top deu un total de 31 vegades des de 1963. A més a més, ha obtingut més de 53 discos d’or, 31 discos de platí, i 14 discos multi-platí als Estats Units.

Llums i ombres. Foto: Norma Mario.
Anant cap al coll de Míner. Foto: Chih-Hsin Kao.
Els ulls de la buganvíl·lea ens observen. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT