BON DIA, POLLENÇA

264
Foto: Xesca Serra.

Avui és dijous 22d’abril, dia de sant Cains.

Segons l’AEMET, el cel estarà tapat amb possibilitat de ruixats ocasionals que, el capvespre, poden ser localment forts i amb tempesta, preferentment a l’oest i sud de l’illa. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en descens. Vent del nordest en general fluix.

El 22 d’abril és el Dia Internacional de la Mare Terra, una data per recordar-nos que la Terra i els seus ecosistemes ens proporcionen vida i sosteniment. Per aconseguir un equilibri just entre les necessitats econòmiques, socials i ambientals de les generacions presents i futures de la humanitat, cal promoure l’harmonia amb la natura i la Terra.

Per sensibilitzar el públic al voltant del món davant els reptes relacionats amb el benestar del planeta i amb la vida que sustenta, aquest 2021 el tema és “Restaura la nostra Terra”. I és que, quan la vida a tot el món torni a la normalitat, el nostre món no pot tornar a fer les coses com abans.

PUBLICITAT

La nostra comunitat mundial ha quedat commocionada per la crisi mundial més gran d’una generació. La covid-19 ens ha demostrat la necessitat de pensar amb previsió, però les properes crisis ja es troben de camí. El canvi climàtic, la pèrdua d’espècies, les pandèmies i els desastres naturals massius podrien definir el futur, tret que fem alguna cosa ara. Tenim les solucions, tant naturals com tecnològiques… només necessitem la voluntat.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Justyna Owczarska.
Foto: Norma Mario.
Esposes. Foto: Pere Llobera “Morou”.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar