BON DIA, POLLENÇA

233
Serra del Cavall Bernat i vall de Bóquer. Foto: Tomeu Cifre.

Avui és dilluns 19 d’abril, dia de sant Lleó.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols alts i núvols d’evolució diürna a partir del capvespre, no es descarta alguna precipitació feble ocasional en el nordest de l’illa el capvespre. Temperatures amb pocs canvis o en ascens. Vent del sud i sudoest amb intervals d’oratge el capvespre.

El 19 d’abril és el Dia de la Bicicleta, una data no oficial per a l’ONU en què es commemora que, al 1985, el rpofessor de la Universitat del Nord d’Illinois, Thomas B. Roberts, va celebrar a ca seva. Anys més tard, Roberts va enviar un anunci confeccionat per un dels seus estudiants a amics i llistes d’internet per difondre la idea i la seva data de celebració. La seva primera intenció va ser commemorar la primera experiència de Hofmann amb l’LSD, una exposició accidental a la substància que va tenir lloc tres dies abans de l’auto-experiment premeditat, el 16 d’abril; com aquesta data va caure a meitat de setmana, a Roberts no li va semblar bona idea celebrar-ho en aquesta data, per la qual cosa va triar el 19 per honrar la primera exposició intencionada de Hofmann a la substància.

Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Carmen Prados.
L’enclova fou introduïda a Menorca pels anglesos. Foto: Pere Llobera.
Fesa de Na Costitxa, Puigpunyent. Foto: Andreu Salom.
Foto: Francesca Coll.
Foto: Justyna Owczarska.
Carpe Diem. Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

PUBLICITAT

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT