Bon dia, Pollença

203

Avui és dilluns, 28 de novembre, dia de sant Ruf.

Segons l’AEMET, el cel estarà cobert amb pluges i ruixats amb tempesta localment forts i ocasionalment acompanyats de calabruix petit. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en descens. Vent del sud-oest augmentant durant el matí a nord i nord-oest amb intervals de fort i ràfegues de 70 a 80 km/h.

El Cyber ​​Monday o Ciber Dilluns és una celebració que es duu a terme el dilluns després del Dia d’Acció de Gràcies als Estats Units. És considerat el dia més esperat de l’any de compres i descomptes per internet a nivell mundial.

Un 28 de novembre de 1814, a Londres, el diari The Times s’imprimeix per primera vegada amb una màquina de vapor, cosa que va suposar una autèntica revolució ja que es produïen 1.100 exemplars per hora, 800 més que pel procediment normal fins aleshores.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Cabrera des de sa Colònia. Foto: Pere Llobera.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Nicole Mahy.
Tanmateix la naturalesa fa la seva. Foto: Antònia Ferrer.
Vista des de Dalt Vila. Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: MESTRE

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT