Bon dia, Pollença

219

Avui és divendres, 25 de novembre, dia de santa Catalina d’Alexandria.

Segons l’AEMET, estarà ennuvolat o cobert amb algun ruixat ocasional a partir del migdia que, preferentment al nord de l’illa, podria ser localment fort i anar acompanyat de tempesta. Temperatures nocturnes en ascens, respecte de la matinada anterior, i diürnes en descens, aconseguint-se les mínimes al final del dia. Vent del sud-oest girant al matí a nord, amb intervals de fort al nord-est de l’illa a la nit.

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona, amb la finalitat de visibilitzar la violència contra les dones i les nines a nivell mundial.

Es pretén fomentar l’execució de polítiques per part de les nacions del món per a l’eradicació de la violència de gènere, així com donar suport i generar consciència sobre l’estigmatització i la vergonya que pateixen les víctimes.

PUBLICITAT

Un 25 de novembre de 1959, a l’Havana (Cuba), el comandant Ernesto Che Guevara ocupa el càrrec de president del Banc Nacional de Cuba.

Carrer Cometa de Barcelona. Foto: Andreu Salom.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: AGRAÏMENT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT