Bon dia, Pollença

177

Avui és dijous, 24 de novembre, dia de santa Flora.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb predomini de núvols alts. Temperatures nocturnes en descens localment notable i diürnes amb pocs canvis. Vent variable, en general fluix, augmentant a la tarda a sud-oest.

El 24 de novembre és el Dia Mundial del Vi Negre, una de les begudes alcohòliques més conegudes i preferides a tot el món, té el seu dia especial. El vi és una de les begudes predilectes utilitzades en la gastronomia internacional, utilitzada en la preparació de plats, atorgant un sabor i aroma exquisits. És el perfecte acompanyant per als àpats i el protagonista principal en garrigues i celebracions.

Un 24 de novembre de 1974, l’antropòleg nord-americà Donald Johanson descobreix les restes fòssils de Lucy (una dona adulta de 20 anys), un homínid de l’espècie Australopithecus afarensis de 3,2 milions d’antiguitat, a la depressió d’Afar de la Gran Vall del Rift ( Etiòpia). Aquest descobriment va aportar dades valuoses sobre l’evolució dels éssers humans.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Barcelona, sempre eterna. Foto: Andreu Salom.
Foto: Catalina Munar.
En la simplicitat està la bellesa. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Maria Bauçà.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PARAULA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT