Bon dia, Pollença

197

Avui és dimecres, 23 de novembre, dia de sant Climent.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb predomini de núvols mitjans i alts. Temperatures en ascens, localment notable les diürnes. Vent de component oest fort amb ràfegues de 60 a 70 km/h, disminuint al capvespre.

El 23 de novembre és el Dia Mundial del Cafès Espresso, una de les begudes aromàtiques més preferides al món. El cafè espresso és una beguda de gust únic i intens, originària d’Itàlia que es prepara a una cafetera exprés, de manera fàcil i ràpida. És també conegut amb les següents denominacions: cafè express, cafè exprés o cafè espresso.

Un 23 de novembre de 1909, comença la vaga de les fàbriques de camises, a Nova York (Estats Units), en què van participar principalment dones immigrants, en què reclamaven augmentar els salaris i millorar les condicions laborals.

PUBLICITAT
Foto: Catalina Munar.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Mariola.
Foto: Norma Mario.
Tardor. Temps de torrades. Foto: Nicole Mahy.
Foto: Tonina Reig.
S’encén el cel. Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

You have set "Use shortcode attributes only" (use_shortcode_attributes_only) to "true" which means that you have to specify all parameters as shortcode attributes. Please specify at least "securitykey" and "src". Examples are available in the administration.

Solució d’ahir: VESTIT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT