Bon dia, Pollença

192

Avui és dilluns 21 de novembre, dia de sant Gelasi.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats augmentant al capvespre a cobert amb alguna precipitació feble ocasional, i a la nit amb pluges i ruixats generalitzats localment forts i ocasionalment acompanyats de tempesta. Temperatures en ascens. Vent del sud-oest augmentant al capvespre a fort amb ràfegues de 70 km/h i girant al final del dia a nord-oest amb ratxes de 70 a 100 km/h.

El 21 de novembre és el Dia Mundial del Vestit, una data en què es ret homenatge a una llegendària peça de vestir femenina, que mai no passa de moda. Des de models llargs, curts, unicolors o estampats, el vestit (del llatí vestitus) ha definit el gènere femení. És un gran aliat per a l’ús quotidià o alguna ocasió especial com a festes.

Un 21 de novembre de 1953, les autoritats del Museu d’Història Natural de Londres (Regne Unit) anuncien que l’Home de Piltdown, una de les famoses ‘baules perdudes’, és un frau.

PUBLICITAT
A Ternelles, també ha plogut molt. Foto: Nicole Mahy.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Helena Bellini.
Temporalet a cala Molins. Foto: Christian Mir.
Foto: Tonina Reig.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: INFANT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT