Bon dia, Pollença

187

Avui és dijous, 15 de febrer, dia de sant Faustí.

Segons l’AEMET, hi haurà cel ennuvolat amb predomini de núvols mitjans i alts. Brumes amb algun banc de boira matinal a l’est de l’illa. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent entre fluix i moderat de component est.

El 15 de febrer es commemora el Dia Internacional de l’Infant amb Càncer o Dia Internacional de Lluita contra el Càncer Infantil., una data proclamada a Luxemburg, gràcies a l’Organització Internacional de Càncer Infantil.

L’objectiu és crear consciència i sensibilitzar les persones sobre una malaltia que lamentablement afecta molts infants i joves. Així com per ajudar les seves famílies a què els seus fills tenguin un diagnòstic oportú i el tractament adequat.

PUBLICITAT

Un 15 de febrer de 2003, es produeixen a nivell mundial les manifestacions contra la invasió dels Estats Units a l’Iraq. Sent la mobilització ciutadana més gran de la història.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Joana Palomés.
Foto: Margalida Cerdà Suau.
Foto: Teddy Torkington.
Foto: Tolo Vallori.
Foto: Xesca Figuerola.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Joc lingüístic

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT