BON DIA, POLLENÇA

227
Cornavaques. Foto: Andreu Salom.

Avui és diumenge 4 d’abril, dia de sant Plató abat.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols amb ruixats ocasionals i dispersos que poden anar acompanyats de tempesta, i que a les hores centrals del dia podrien ser ocasionalment forts i amb calabruix. Durant el capvespre, tendirà a aclarir-se. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en descens. Vent del nord i nordest.

El 4 d’abril és el Dia Internacional d’informació sobre el perill de les mines i d’assistències per a les activitats relatives a les mines, l’objectiu principal del qual és crear consciència sobre el perill i les terribles conseqüències de les mines per a la seguretat i integritat dels éssers humans, així com també ajudar a totes les persones que han estat afectades per aquest mal.

Durant més de 20 anys, la tasca de l’ONU respecte les mines s’ha centrat en cobrir les necessitats de les persones afectades, i a més aconseguir que hi hagi el menor impacte possible a les persones, ja seguin civils, treballadors humanitaris o persones que fan feina pel manteniment de la pau.

PUBLICITAT
Foto: Xesca Serra.
El nàutic del Moll. Foto: Catalina Oliver.
Betlem: Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar