BON DIA, POLLENÇA

203
Foto: Xesca Serra.

Avui és dijous, 25 de març, dia de l’Anunciació del Senyor.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb algun interval de núvols baixos durant el matí i núvols alts a partir de migdia. Hi ha probabilitat de boira fins a primeres hores del matí. Temperatures en lleuger ascens. Vent del sud i sudoest amb oratge a vorera de mar durant els hores centrals del dia.

El 25 de març és el Dia Internacional de Solidaritat amb el Personal Detingut i Desaparegut, una data per retre tibuts a un dels funcionaris de les Nacions Unides, que complint la seva feina per aquesta organització, va ser segrestat i assassinat l’any 1985, Alec Collett.

Un 25 de març de 1942, va neixer Aretha Franklin, coneguda com la Reina del Soul. Especialista en música gospel i soul, Frankin és considerada una de les artistes més influents de la música contemporània. A banda de ser la primera dona que va entrar al Rock and Roll Hall of Fame.

PUBLICITAT

Despertem amb “Respecte”, un de les cançons més conegudes d’Aretha Franklin:

L’arbre que mai no mor. Foto: Catalina Oliver.
Colors, trinats, aromes de primavera. Foto: Norma Mario.
Flor de taronger. Foto: Antònia Ferrer Vara.
Hidro en pràctiques amb dia lluminós. Foto: Toni Campomar.
Lluc. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar