Bon dia, Pollença

425

Avui és dilluns, 27 de gener, dia de Beata Francinaina Cirer.

Segons l’AEMET, hi haurà cel cobert amb precipitacions que poden ser fortes i persistents, i anar acompanyades de tempesta i de calabruix petit. Cota de neu entre 200-300 m pujant a 500 m, ocasionalment es pot veure nevar al nivell del mar. Temperatures en descens, localment notable les diürnes, les mínimes es donaran a partir del capvespre. Gelades febles a la serra de Tramuntana. Vent de component nord fort o molt fort, i ràfegues que a la nit poden assolir els 90 km/h al nord-oest i nord-est de l’illa.

El 27 de febrer se celebra el Dia Mundial de les ONG, una efemèride que commemora la lloable tasca de les persones que formen part d’aquestes organitzacions socials, visibilitzant-ne la importància i l’impacte en la societat.

Un 27 de febrer de 1900, a Alemanya es funda el FC Bayern de Munic.

PUBLICITAT
A la vida, somriures i moltes ganes de viure… Foto: Maria Bota Alemany.
El Liceu es prepara per a Macbeth.
Foto: Norma Mario.
Foto: Pep Gayà.
Foto: Tonina Reig.
Voms o grumers o medusas a La Manga del Mar Menor Murcia. Foto: J. M. O.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: HABITATGE

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT