Bon dia, Pollença

158

Avui és divendres, 4 de novembre, dia de sant Carles Borromeu.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb ruixats dispersos ocasionalment acompanyats de calabruix petit, localment forts i amb tempesta al nord-est de l’illa durant la matinada; tendint a partir de migdia a predominar el cel poc ennuvolat. Temperatures de matinada amb pocs canvis i diürnes en descens, aconseguint-se les mínimes al final del dia. Vent del nord-oest amb intervals forts, amb ràfegues que a partir de migdia poden assolir els 80 km/h, i els 110 km/h en cims i caps.

El 4 de novembre és el Dia de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (en anglès: United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization: UNESCO). És un organisme especialitzat de les Nacions Unides, la creació del qual va marcar el compromís de millorar la qualitat de vida de les persones i promoure la pau, mitjançant la cooperació internacional en l’àmbit educatiu, cultural, comunicacional i de la ciència.

Un 4 de novembre de 1969, es publica a Anglaterra l’àlbum Space Oddity del compositor de rock David Bowie.

PUBLICITAT
Carrer de Fornalutx. Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Mariola.
Foto: Norma Mario.
Matí plujós amb cel ennuvolat. Foto: Susana A. Fernández.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: SANDVITX

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT