Bon dia, Pollença

209

Avui és dimecres, 2 de novembre, dia dels Feels Difunts.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb probabilitat d’algun xàfec ocasional que podria anar acompanyat de tempesta i ser localment fort. Brumes matinals i bancs de boira. Temperatures sense canvis o en descens. Vent de component est fluix.

El 2 de novembre és el Dia Mundial del Ballet, una data per retre homenatge a una de les expressions artístiques més notables i reconegudes del món. Per això, es compta amb la col·laboració de les principals companyies de ballet de tot el món, executant diverses activitats com ara transmissió de presentacions i classes en viu, xerrades i entrevistes.

Un 2 de novembre de 1936, la cadena de televisió BBC del Regne Unit llança el primer servei d’imatge d’alta definició, que en aquesta data es fixava per a una emissió de 200 línies.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Miguel Ángel Mansilla.
Núvol a la vista. Foto: Tolo Vallori.
Temps d’arboces. Foto: Toni Campomar.
Així com una coma pot canviar el sentit d’una frase, una simple actitud pot canviar la història… Foto: Maria Bota Alemany.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: ESTRANY

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT