Bon dia, Pollença

218
Foto: Aranea

Avui és dissabte, 29 d’octubre, dia de sant Narcís.

Segons l’AEMET, hi haurà predomini de cel poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Brumes amb algun banc de boira matinal i temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent de component aquest fluix amb brises febles a la tarda.

El 29 doctubre és el Dia Mundial de la Psoriasi, una data l’objectiu de la qual és informar i conscienciar la població sobre els efectes psicològics i físics que pateixen els pacients afectats per la psoriasi o l’artritis psoriàsica.

Un 29 d’octubre del 1959, es publiquen les primeres imatges del còmic Astèrix el Gal, a la revista francesa Pilote.

PUBLICITAT
Foto: Mariola
Foto: Eva Cerdà
Foto: Antònia
Foto: Tonina Reig
Les murteres tenen murtons i flors. Foto: Francesca Coll Torres
Foto: Joan Rotger Buades
Foto: Catalina Munar Ramis
Foto: Andreu Salom

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: CARAMEL

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT