BON DIA, POLLENÇA

217
Foto: Justyna Owczarska.

Avui és dijous, 11 de març, dia de sant Eulogi.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennucolat amb algun itnerval de núvols baixos al sud de Mallorca. Temperatures nocturnes en descens i diürnes en ascens. Vent del sudoest.

L’11 de març és el Dia Mundial del Ronyó, una data que pretèn visualitzar un problema que afecta un 10 per cent de la població mundial. En aquest sentit, és important senyalar que sovint aquestes persones no se n’adonen que pateixen una malalita renal fins que el problema ja està ben avançat i els únics camins que els queda és la diàlisi o el transplantament.

Per això, el Dia Mundial del Ronyó fou creat per generar consciència a fi de detectar qualsevol dolència de ronyons de manera precoç i quan encara hi ha temps per solventar la situació o ajornar-la.

PUBLICITAT

Un 11 de març de 2004, a Madrid, Al-Quaida va fer un atemptat terrorista a l’estació d’Atocha, que provocà la mort a 192 persones i en deixà ferides més de 1.400.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Bledes ran de mar. Foto: Toni Campomar.
Conjunció de blau. Foto: Norma Mario.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Margalida Bibiloni Roca.
Foto: Nadal Moragues.
Foto: Pilar Torres.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar