Bon dia, Pollença

260

Avui és dilluns, 17 d’octubre, dia de santa Isabel d’Hongria.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats. Brumes sense descartar cap banc de boira matinal. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent de l’est i del sud-est.

El 17 d’octubre és el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, amb el repte d’assolir el primer Objectiu de Desenvolupament Sostenible, que és ni més ni menys que “posar fi a la pobresa en totes les seves formes i arreu del món”.

Una de cada deu persones de les regions en desenvolupament viuen amb menys de 1,90 dòlars al dia, que és la quantitat establerta internacionalment com a llindar de la pobresa. I molts no tenen accés a aliments, aigua potable i sanejament adequats, segons dades del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD).

PUBLICITAT

Un 17 d’octubre de 1979, s’entrega el Premi Nobel de la Pau a la Mare Teresa de Calcuta.

Almallutx. Gorg Blau. Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Antònia.
Foto: Catalina Munar.
Cisterna de Monti-Sion. Porreres. Foto: Llucia Llompart.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: TECLA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT