Bon dia, Pollença

240

Avui és divendres, 14 d’octubre, dia de santa Fortunata.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Brumes matinals, sense descartar algun banc de boira. Temperatures nocturnes amb pocs canvis o en descens i diürnes en lleuger ascens. Vent de l’oest i sud-oest en general fluix.

El segon divendres d´octubre se celebra el Dia Mundial de l´Ou, l’objectiu del qual és recalcar l’enorme importància d’aquest producte alimentari per a l’organisme, atès el valor nutritiu elevat i comprovat.

Un 14 d’octubre del 1888, es filma L’escena del jardí de Roundhay, d’1,66 segons de durada, la que es considera la primera pel·lícula de la història del cinema. Filmat per l’inventor francès Louis Le Prince.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Biel Vives.
Carrer Garriga. Foto: Toni Campomar.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: RARESA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT