Bon dia, Pollença

263

Avui és dijous, 13 d’octubre, dia de sant Eduard.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb probabilitat d’algun ruixat aïllat, preferentment a l’est o nord de l’illa estenent durant el matí o el capvespre a cel poc ennuvolat amb algun interval de núvols alts. Temperatures nocturnes en descens i diürnes en lleuger ascens. Vent del nord-est disminuint a fluix variable al capvespre.

El segon dijous d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Vista. Una data decretada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) conjuntament amb l’Organisme Internacional de Prevenció de la Ceguera (IAPB).

Un 13 d’octubre de l’any 54, és proclamat emperador Neró, a Roma, amb només 16 anys i el mateix dia que moria enverinat l’emperador Claudi.

PUBLICITAT
Al fons la Dragonera des de la torre de les Ànimes, Banyalbufar. Foto: Joan Mora Nadal.
Albada a Llenaira. Foto: Andreu Salom.
Aquest plaer de poder dir que han passat mil coses, però som aquí. Foto: Maria Bota Alemany.
Arenalet d’Aubarca. Foto: Pere Llobera.
Foto: Biel Vives.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Chih-Hsin Kao.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: PACIÈNCIA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT