BON DIA, POLLENÇA

350
Passat i present. Foto: Toni Campomar.

Avui és dilluns, 1 de març, dia de sant Lleó.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols. Pons en suspensió. Temperatures nocturnes en ascens localment nobale o extraordinari, i diürnes amb pocs canvis. Vent de l’est i nordest, amb algun interval de fort al sud de l’illa.

L’1 de març és el Dia de la Discriminació Zero, l’objectiu del qual és plantar cara a qualsevol tipus de discriminació. Totes les persones tenen talents únics, que poden ajudar i enfortir les metes dels seus països. No importa que semblin diferents o tenguin gustos i preferències distintes. Tots els éssers humans tenim els mateixos drets.

Així ho estableix la Declaració Universal dels Drets Humans i ningú no té potestat de llevar aquests drets a altres individus, molt menys per la seva raça, gènere, preferència sexual, creences religioses o limitació cognitiva, només per anomenar algunes de les raons que s’esgrimen al moment de discriminar un altre individu.

PUBLICITAT
Cala Gat (Cala Rajada). Foto: Pere Llobera.
Font a prop de Menut. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
La Gola només humitat. Foto: Norma Mario.
Foto: Mariola Menguan Mazzer.
Foto: Pol Nadal Mazzer.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar