Bon dia, Pollença

330

Avui és dissabte, 8 d’octubre, dia de sant Simeó.

Segons l’AEMET, el cel estarà cobert amb ruixats i tempestes localment forts, preferentment a la meitat est de l’illa, tendint a intervals ennuvolats amb algun ruixat ocasional al capvespre. Temperatures nocturnes en descens i diürnes sense canvis o lleuger ascens. Vent fluix variable tendint a nord i nord-est, amb brises costaneres febles.

El segon dissabte d’octubre és el Dia Europeu de la Donació i el Trasplantament d’Òrgans, que té com a objectiu sensibilitzar el públic sobre la importància de la donació d’òrgans i teixits de manera voluntària i no remunerada.

El Dia Europeu de la Donació i el Trasplantament d’Òrgans va ser proclamat el 1996 per part de la Direcció Europea per a la Qualitat dels Medicaments i l’Atenció Sanitària (EDQM) del Consell d’Europa.

PUBLICITAT

Un 8 d’octubre del 1988, el cantant de la banda de rock Queen, Freddie Mercury, es presenta per darrera vegada davant del públic, a Barcelona.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Montserrat Gutiérrez Seguí.
Foto: Catalina Comas.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: SEDUIR

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT