Bon dia, Pollença

216

Avui és divendres, 7 d’octubre, dia de la Mare de Déu del Roser.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb ruixats localment forts i acompanyats de tempesta, no es descarta que siguin persistents principalment a la Serra de Tramuntana. Temperatures en lleuger ascens. Vent de l’est i el sud-est, disminuint durant el capvespre a fluix.

El primer divendres d’octubre és el Dia Mundial del Somnriure, una data pensada per ser feliç i dur alegria als altres, encara que sigui per un dia. Així ho va decidir el 1999 Harvey Ball, creador del símbol iconogràfic Smiley Face o Carita Feliz.

Harvey va morir l’any 2001, però des de llavors es va crear la Harvey Ball World Smile Foundation en honor seu. Organització que cada any realitza activitats i recapta fons per a obres benèfiques que duguin alegria a totes les persones al voltant del planeta.

PUBLICITAT

Un 7 d’octubre de 1982. s’estrena el musical Cats a Broadway, Nova York (Estats Units) i va estar-hi en cartell 18 anys.

Foto: Antònia.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Francoise Arbona.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: DESIG

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT