Bon dia, Pollença

317

Avui és dijous, 6 d’octubre, dia de sant Bru.

Segons l’AEMET, estarà ennuvolat amb ruixats localment forts i acompanyats de tempesta, no es descarta que siguin persistents i localment molt forts principalment al llevant de l’illa des del migdia. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes en descens. Vent de component est.

El 6 d’octubre és el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, una data dedicada als pacients amb aquesta condició i a les famílies amb l’objectiu de visibilitzar i reivindicar les seves necessitats i donar-los el suport que necessiten.

Un 6 d’octubre de 1891, es publiquen per primera vegada els Versos senzills, a Nova York, del poeta i polític cubà José Martí.

PUBLICITAT
Els ànecs viatgen en barca. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Catalina Munar.
Foto: Helena Bellini.
…i torna sortir el sol un nou dia. Foto: Raquel Riera.
Foto: Norma Mario.
Cases de Bóquer. Foto: Biel Baucells.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: BOLQUER

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT