Bon dia, Pollença

248

Avui és dilluns, 3 d’octubre, dia de sant Gerard.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols mitjans i alts. Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix amb brises costaneres febles.

El primer dilluns d’octubre és el Dia Mundial de l’Hàbitat, una data l’objectiu de la qual és garantir que el desenvolupament de les ciutats es faci de manera sostenible i, així, garantir a tots els ciutadans el seu dret de comptar amb un habitatge digne per al resguard de les famílies.

Un 3 d’octubre del 1835, es funda a Nuremberg (Alemanya) l’empresa Staedtler, d’estris d’escriptura i dibuix professional.

PUBLICITAT
A Mogarraz cada casa té el retrat de qui vivia allà el 60 quan els feren el DNI al poble. Foto: JMO
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Biel Baucells.
Cala Estreta. Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
El bernat pescaire a l’aguait. Foto: Francisca Frontera Llompart.
El sol guaita per un foradí. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Francoise Arbona.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: DEPRESSIÓ

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT