Bon dia, Pollença

221

Avui és dijous, 29 de setembre, dia dels Arcàngels, Sant Miquel, Sant Gabriel i Sant Rafel.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb algun ruixat ocasional que a la nit podria ser localment fort i anar acompanyat de tempesta. Temperatures amb pocs canvis. Vent de l’oest i nord-oest.

El 29 de setembre és el Dia Internacional de la Conscienciació sobre la Pèrdua i el Malbaratament d’Aliments amb l’objectiu principal d’evitar que els aliments es desaprofitin, ja que són un bé escàs, sobretot, a aquells països on els índexs de pobresa van en augment cada dia.

Un 29 de setembre de 1964, es publica per primera vegada la tira còmica ‘Mafalda’, de l’humorista i dibuixant Quino, a la revista Primera Plana (Argentina).

PUBLICITAT
Això és un senyor PONT ROMÀ del riu Tormes a Salamanca. Foto: J. M. O.
Cala Murta. Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Catalina Comas.
Foto: Mariola.
Foto: Norma Mario.
Foto: Rafaela Vila Jaume.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: ESTAMPA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT