Bon dia, Pollença

241

Avui és dimarts, 27 de setembre, dia de sant Vicenç de Paül.

Segons l’AEMET, durant la matinada, hi haurà el cel ennuvolat amb ruixats dispersos que podrien anar acompanyats de tempesta i ser ocasionalment forts, tendint al matí a intervals ennuvolats sense descartar alguna precipitació ocasional i aïllada. Temperatures sense canvis o en descens. Vent del nord-oest amb intervals de fort.

El 27 de setembre és el Dia Mundial del Turisme des que l’any 1979, l’Organització Mundial del Turisme (OMT) va voler commemorar l’aniversari de l’aprovació dels seus Estatuts.

La declaració d’aquest dia va tenir lloc a Torremolinos (Espanya). La data es considera a més apropiada perquè coincideix amb el final de la temporada alta de vacances de l’Hemisferi Nord, i el començament a la meitat sud.

PUBLICITAT

Un 27 de setembre de 1964, la Comissió Warren publica a Washington (Estats Units) l’informe de la investigació sobre l’assassinat del president John F. Kennedy, concloent que Lee Harvey Oswald va ser l’únic responsable de l’assassinat ocorregut a Dallas.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Francoise Arbona.
Prest tendrem castanyes de San Martin del Castañar (Salamanca). Foto: JMO.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: OVELLA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT