BON DIA, POLLENÇA

448

Avui és dilluns, 26 de setembre, dia de sant Cosme i sant Damià.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat o cobert amb ruixats localment forts o molt forts acompanyats de tempesta i sense descartar ocasionalment calabruix, estenent durant el matí a intervals ennuvolats amb algun ruixat ocasional. Temperatures nocturnes en lleuger descens i diürnes en lleuger ascens. Vent del nord-est girant a partir del capvespre a component oest.

El 26 de setembre és el Dia Mundial de Prevenció de l’Embaràs no Planificat a Adolescents. La intenció de celebrar aquest dia és educar els joves del món sobre mètodes anticonceptius eficaços i la seva importància.

Un 26 de setembre de 1957, s’estrena a Broadway (Estats Units) el musical West Side Story, de Leonard Bernstein.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Norma Mario.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PARAIGUA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT