BON DIA, POLLENÇA

262

Avui és diumenge, 25 de setembre, dia de sant Dalmau.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat a cobert amb ruixats localment forts o molt forts acompanyats de tempesta i calabruix. Temperatures en descens. Vent del nord-est amb algun interval de fort tendint a variable al migdia.

El 25 de setembre és el Dia Mundial del Farmacèutic, establert per la Federació Internacional Farmacèutica o FIP, per les sigles en anglès.

Això va passar durant un Consell celebrat el setembre de 2009 a Istanbul (Turquia). La data 25 de setembre va ser escollida per commemorar el dia en què va ser creada aquesta organització.

PUBLICITAT

Un 25 de setembre de 1926, el president dels Estats Units Henry Ford comunica la setmana laboral de 40 hores. Cinc dies a la setmana, vuit hores al dia.

Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Christian Mir.
Des del Puig des Castell, Campanet. Foto: Andreu Salom.
“Quan el Galatzó duu corona, aigua dona.” Foto: Llucia Llompart Cerdà.
Foto: Mariola.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: SALUT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT