BON DIA, POLLENÇA

354
Foto: Andreu Salom.

Avui és dissabte, dia 13 de febrer, dia de sant Benigne.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb probabilitat de pluges febles. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en descens. Vent del nord, que disminuirà durant el matí al sud de les illes Balears.

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio, l’objectiu del qaul és fer de la ràdio un mitjà interactiu que propicii el debat per tractar diferents temes que interessen a la col·lectivitat. A més a més, la ràdio té l’avantatge d’arribar a llocs remots, on encara no és possible arribar a través d’altres tecnologies més modernes.

Un 13 de febrer de 1883 va morir el compositor alemany Richard Wagner, un dels compositors més destacats dels segle XIX. Personatge controvertit, va destacar no només amb la música sinó també en l’art, avançant-se en el concepte de l’obra d’art total.

PUBLICITAT

Com a compositor, algunes de les seves obres més conegudes són L’anell del Nibelung, Tristany i Isolda, Parsifal o L’holandès errant. Va ser un dels màxims exponents del romanticisme musical alemany, amb el qual va rompre amb el clacissisme.

En aquest matí de dissabte, començem amb la magnífica overtura Tahhäuser de Richard Wagner.

Foto: Catalina Oliver.
Foto: Christian Mir.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Morro Mayol.
Foto: Joana Maria Martorell Mayans.
Foto: Nadal Moragues.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT