BON DIA, POLLENÇA

120
Foto: Francesca Coll.

Avui som dimecres, 17 de juny, dia de sant Gregori Barbarigo.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb ruixats que poden ser localment forts i anar acompanyats de tempesta, sobretot el capvespre. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. De fet, entre les 12 i les 17 hores, Pollença està en alerta groga per pluja i tempesta. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent fluix de component est amb embat a vorera de mar.

El 17 de juny és el Dia Mundial contra la Desertització i la Sequera. L’ONU defineix la desertificació com la degradació de la terra en zones àrides, semiàrides i subhumides seques. És causada per l’activitat humana i les variacions climàtiques, així com per la vulnerabilitat dels ecosistemes de zones seques, que cobreixen un terç de la superfície del planeta. A més, la pobresa, la inestabilitat política, la desforestació, la sobrepastura i males pràctiques de reg afecten negativament a la productivitat del sòl.

S’estima que més de 250 milions de persones sofreixen els efectes de la desertificació, mentre que uns 1.000 milions es troben en zones de risc repartides entre més de cent països.

PUBLICITAT
Des de la finestra de ca nostra. Foto: Marga Estrany Nadal.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Beatriz Gil Rodríguez.
La Calobra. Foto: Biel Baucells.
Foto: Carme Ramis.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

PUBLICITAT
PUBLICITAT