BON DIA, POLLENÇA

211

Avui és divendres, 23 de setembre, dia de sant Cosme i sant Damià.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna augmentant a intervals de núvols alts al final del capvespre, amb ruixats ocasionals i dispersos principalment al capvespre a l’interior i al nord de l’illa. Temperatures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis. Vent fluix de l’est tendint a sud al capvespre, amb brises costaneres.

El 23 de setembre és el Dia Internacional de les Llengües de Senyals, proclamat per l’ONU el novembre del 2017.

La data commemora la creació de la Federació Mundial del Sord el 1951, organització no governamental que ara com ara ostenta el caràcter d’òrgan consultiu de les Nacions Unides i màxima autoritat mundial per a la defensa dels drets i interessos de les persones amb disfunció auditiva.

PUBLICITAT

Un 23 de setembre de 1985, el govern francès admet la implicació dels Serveis Secrets Francesos en l’enfonsament del Rainbow Warrior, vaixell insígnia de Greenpeace, ocorregut el 10 de juliol del mateix any.

Adéu estiu… Foto: Llucia Llompart Cerdà.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Christian Mir.
Foto: Francesca Coll.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Juan Mora.
Foto: Montse Díaz Rigol.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: VESTIT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT