BON DIA, POLLENÇA

234
Foto: Xesca Serra.

Avui és dijous, dia 11 de febrer, dia de la Mare de Déu de Lourdes.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb algun interval de núvols alts. Temperatures nocturnes en descens i diürnes en ascens. Vent de component oest en general fluix.

L’11 de febrer és el Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència, l’objectiu del qual és aconseguir una major participació i inclusió de les doens i les nines en el món de la ciència i la tecnologia i d’aquesta maenra rompre amb la bretxa de gèneres.

En alguns països del món, encara ara, existeix una lluita de gènere en què a la dona li neguen la participació en disciplines com la tecnologia, la ciència i les matemàtiques, per dir-ne algunes.

PUBLICITAT

Per això, es va decretar aquest dia per donar veu i lloc a les dones i a les nines de tot el planeta a fi que tenguin un rol protagonista a la ciència.

Un 11 de febrer de 1990, va ser alliberat Nelson Mandela, després de 27 anys a la presó. Aquella fita va esdevenir l’inici del final de l’apartheix a Sudàfrica, on es segregava la població segons el color de la pell i també els limitava els seus drets.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Nadal Moragues.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT