BON DIA, POLLENÇA

313
Des de Lassarell. Foto: Tomeu Cifre.

Avui és dilluns, dia 8 de febrer, dia de sant Jeroni Emilià.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb probabilitat de qualque ruixat ocasional que podria anar acompanyat de tempesta. Temperatures sense canvis o en ascens. Vent de l’oest o sudoest amb intervals forts el matí i ràfegues que poden arribar als 70km/h al sud de Mallorca.

Un 8 de febrer de 1828 va néixer a Nantes (França), l’escriptor Jules Verne, considerat un autor visionari, profeta de la ciència, de la tècnica i fundador de la literatura de ciència ficcií. Amb títols com Cinc setmanes en globus, Viatge al centre de la Terra, Els fills del capità Grant, Vint mil llegües de viatge submarí, De la Terra a la Lluna o La volta al món en 80 dies… Verne va viure un moment històric en què es van succeir molts invents i descobriments: el descobriment del radi pel matrimoni Curie, la teoria de la relativitat d’Albert Einstein o l’evolucionisme amb l’Origen de les espècies de Charles Darwin.

Jules Verne és un dels autors anomenats clàssics que han entusiasmat a lectors i lectores de tots els temps.

PUBLICITAT
Foto: Carmen Prados.
No és la Lluna. És el Sol. Foto: Catalina Oliver.
Reflexos. Foto: Norma Mario.
Ara són rost i pedruscall,
ara s’estenen a mig caire
de l’abisme d’on pugen,
o grisos, lluny, en un revolt es perden."
Núvols al vent. Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT