BON DIA, POLLENÇA

384
Mar de núvols a la península de Formentor. Foto: Xesca Serra.

Avui és divendres, dia 5 de febrer, dia de santa Àgueda.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts amb tendència a ennuvolar-se a partir del mig dia o que estigui clar, però que hi hagi pols en suspensió. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en lleuger ascens. Vent de component est fluix girant de sud al matí i augmentant en intensitat.

La primera setmana de febrer és la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional, l’objectiu de la qual és assolir un major enteniment, cooperació i diàleg entre les persones que, per raons socials o culturals, professen religions, confessions i creencies diferents.

L’Assemblea General de les Nacions Unides cerca crear majors aliances i compromisos de part dels estats i fer d’aquesta setmana un esdevenimetn per dur un missatge d’esperança, solidaritat i harmonia interconfessional, on s’involucrin tots els corrents religiosos que existeixen a tot el planeta.

PUBLICITAT

Un 4 de gebrer de 1852, es va inaugurar el Museu de l’Hermitatge a Sant Petersburg (Rússia);  una de les majors pinacoteques i museus d’antiguitats del món. La seva col·lecció, formada per més de 3 milions de peces, abasta des d’antiguitats romanes i gregues fins a quadres i escultures de l’Europa Occidental, art rus, art oriental, peces arqueològiques, així com joies o armes

Ametler florit davant el Cementiri. Foto: Susana A. Fernández.
Foto: Christian Mir.
Foto: Norma Mario.
Vinegrelles al parc de la Gola. Foto: Catalina Oliver.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT