BON DIA, POLLENÇA

302
Pollença des del Puig. Foto: Pilar Torres.

Avui és dissabte, dia 30 de gener, dia de santa Martina.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes en descens. Vent de l’oest i sudoest, fort a partir del matí i amb ràfegues de 60 a 80 quilòmetres per hora que a cims i caps pot superar els 100 quilòmetres per hora.

El 30 de gener és el Dia Escolar de la Pau i la No Violència. Coincidint amb la data en què assassinaren Mahatma Gandhi. En els orígens d’aquesta celebració hi ha un educador mallorquí, Llorenç Vida, autor també de la lletra “Germans de les estrelles” que amb la música d’Andreu Bennàssar, ha esdevingut l’himne d’aquest dia.

Un 30 de gener de 2020, després de produir-se els primers contagis de coronavirus fora de la Xina, l’Organització Mundial de la Salut declara l’alerta internacional davant la imparable expansió del coronavirus de Wuhan.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Christian Mir.
Foto: Francesca Coll.
Foto: Nadal Moragues.
Foto: Norma Mario.
Posta de sol arribant al Delta de la Tordera. Foto: Teresa Rofes.
Casa de neu del Puig Tomir. Foto: Pere Llobera “Morou”.
Tamarells sense fulles. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Toni Campomar Santiz.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT