BON DIA, POLLENÇA

187

Avui és divendres, 9 de setembre, dia de santa Felícia.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna que, a partir del migdia, ocasionaran ruixats aïllats localment forts acompanyats de tempesta. Temperatures amb pocs canvis. Vent de component sud fluix amb brises costaneres.

El 9 de setembre és el Dia Internacional de la Bellesa, una data l’objectiu de la qual és celebrar la bellesa interior i exterior de les persones, i destacar la importància de la indústria de la bellesa a nivell mundial.

Així mateix, és un dia per reflexionar sobre la pressió social imposada pels estàndards de bellesa, a diferents països i cultures.

PUBLICITAT

Un 9 de setembre de 1948, Corea del Nord s’independitza de la Unió Soviètica.

El que es prepara. Foto: JMO.
Foto: Mariola.
Foto: Miguel Ángel Mansilla.
Sol ixent al Port de Pollença. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució ahir: SECRET

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT