BON DIA, POLLENÇA

226

Avui és dimecres, 7 de setembre, dia de santa Regina.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats amb tendècnia al capvespre a predominar el cel poc ennuvolat. Brumes matinals i probabilitat d’algun banc de boira. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger descens de les nocturnes. Vent del sud-oest en general fluix, amb brises costaneres al capvespre.

El 7 de setembre és el Dia Internacional de l’Aire Net per un Cel Blau, i el seu objectiu principal és la investigació, desenvolupament, millora i la posada en marxa de noves pràctiques que permetin millorar la qualitat de l’aire i que a la llarga, això contribueixi amb el benestar de la població mundial, així com eradicar els alts índexs de contaminació atmosfèrica.

Un 7 de setembre de 1936, amb la mort de Benjamí, així es deia el darrer tigre de Tasmània (o til·là) conegut, s’extingeix la seva espècie. A Hobart (illa de Tasmània).

PUBLICITAT
Foto: Carmen Prados.
Castell de Santueri. Foto: Andreu Salom.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Nadal.
Foto: Monserrat Gutiérrez.
Foto: Norma Mario.
Foto: Pilar Torres.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució ahir: IDEA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT