BON DIA, POLLENÇA

386
Foto: Catalina Oliver.

Avui és dimarts, dia 26 de gener, dia de sant Timoteu.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols sense descartar alguna precipitació aïllada durant la matinada. Temperatures en descens. Vent del nord i nordoest, amb tendència el capvespre a component sud fluix.

El 26 de gener és el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, una efemèride que cerca sensibilitzar les persones sobre la la relació que hi ha entre el desenvolupament humà i la conservació del planeta.

Durant molt de temps es va veure el medi ambient com una font inexhaurible de recursos, avui en dia se sap que no és així. De fet, desequilibrar la relació de l’home amb l’entorn pot tenir greus conseqüències pels habitants del planeta.

PUBLICITAT

L’educació ambiental, per tant, és una manera de conscienciar totes les persones sobre la importància de cuidar el medi ambient, protegir la flora i la fauna, i sumar-se a les iniciatives mundials. Però també pressionar els governs perquè crein polítiques que protegeixin els entorns naturals i donen solucions a les problemàtiques mediambientals de cada país.

Un 26 de gener de 1925 va néixer a Cleveland (EUA), l’actor i director de cinema Paul Newman. L’any 1986 va rebre l’Òscar honorífic i el 1987, l’Òscar al millor actor per la seva interpretació al film El color dels doblers.

Foto: Christian Mir.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Nadal Moragues.
Pinzellades a l’alba. Foto: Norma Mario.
Foto: Toni Campomar.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT