BON DIA, POLLENÇA

205

Avui és dimarts, 6 de setembre, dia de sant Eleuteri.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts. Pols en suspensió. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger descens de les nocturnes. Vent del sud-oest en general fluix.

El 6 de setembre és el Dia de les Aus de Platja. La principal finalitat de la celebració és la de promoure la investigació i el monitoratge d’aquestes espècies, així com destacar la importància de la seva conservació a nivell mundial.

Cal protegir el seu hàbitat i les rutes migratòries d’aquestes aus, ja que en les darreres dècades han minvat les poblacions d’aus de platja. D’aquesta manera es garanteix la preservació de les diferents espècies.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

Un 6 de setembre de 1876, el ferrocarril Southern Pacific arriba a connectar amb la població de Los Angeles (Estats Units), que en aquells moments comptava amb uns 10.000 habitants.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Margalida Maria March.
De vegades, per dir-ho tot, n’hi ha prou amb el silenci. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Nicole Mahy.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució ahir: CALMA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT