BON DIA, POLLENÇA

389

Avui és dissabte, 3 de setembre, dia de sant Gregori.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals ennuvolats, no es descarta alguna tempesta seca o amb precipitació feble. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent del sud-oest.

Avui, dissabte 3 de setembre, com cada primer dissabte de setembre, els barbuts tenen una cita molt especial i no precisament en una barberia, ja que se celebra el Dia Mundial de la Barba. El principal propòsit d’aquest dia, tan peculiar com curiós, és visibilitzar aquest estil estètic masculí que mai no passa de moda i que actualment és una tendència.

Un 3 de setembre de 32, s’escriuen a Mèxic els primers documents d’Amèrica en esteles d’època olmeca tardana.

PUBLICITAT
Foto: Catalina Oliver.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Cala Clara avui dematí. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Joan Nadal.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT