BON DIA, POLLENÇA

327

Avui és dilluns, 29 d’agost, dia de la degollació de sant Joan Baptista.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en lleuger ascens. Vent de l’est i el sud-est en general fluix, amb intervals de brises costaneres.

El 29 d’agost és el Dia Mundial del Videojoc o el Dia del Gamer, una celebració que va sorgir el 2008 per part de les principals revistes especialitzades en videojocs del mercat.

Fins fa uns anys, els amants dels videojocs eren considerats uns freaks, però actualment rara és la casa que no té almenys una consola d’una de les tres grans marques més llegendàries: Nintendo, Play Station i XBOX.

PUBLICITAT

Un 29 d’agost de 708, al Japó, s’encunyen monedes per primer cop.

Ahir horabaixa a cala Molins. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Andreu Salom.
Can Picafort. Foto: Isa Solis.
Tamarell mirant la platja. Foto: Toni Campomar.
Original instrument al Concert del Moll. Foto: J. M. O.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució: TARIFA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT