BON DIA, POLLENÇA

221

Avui és dimecres, 24 d’agost, dia de sant Bartomeu.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna que podrien ocasionar alguna precipitació feble i aïllada. Temperatures nocturnes en lleuger descens i diürnes en lleuger ascens. Vent fluix i brises costaneres.

El 24 d’agost és el Dia Internacional de la Música Estranya, i se celebra a tot el món amb diverses activitats molt variades. La gent toca o escolta música estranya, produïda amb tota mena d’instruments, musicals o no. L’objectiu és obrir-se a noves experiències sonores i, per això, gairebé tot s’hi val.

Si ets amant de la música estranya, t’ho passaràs bomba. I si no la coneixes, ja és hora que la coneguis, és un dia per a tothom!

PUBLICITAT

Un 24 d’agost de 79, entra en erupció el volcà Vesuvi, a Itàlia, arrasant les ciutats romanes de Pompeia, Herculano i Estabia. S’han trobat restes de més de 1.500 morts a causa d’aquest succés, però se’n desconeix el nombre total de víctimes.

Foto: Andreu Salom.
Camuflatge. Foto: JMO.
Foto: Francoise Arbona.
Foto: Joana Ma. Rubert.
Sa Calobra. Foto: Tonina Reig.
Foto: Llorenç Jordà.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució:

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT