BON DIA, POLLENÇA

200

Avui és dilluns, 22 d’agost, dia de sant Timoteu.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat augmentant durant el matí a intervals ennuvolats amb alguna precipitació ocasional. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes en descens, excepte al sud de l’illa, on es mantindran amb pocs canvis. Vent fluix amb brises costaneres.

El 22 d’agost és el Dia Mundial del Folklore, una data l’objectiu de la qual és homenatjar aquelles expressions artístiques i autòctones que reflecteixen les tradicions, costums i trets culturals de diverses regions a diverses parts del món, enaltint la identitat nacional.

Igualment, es ret homenatge a tots els estudiosos, investigadors i difusors del folklore i tradicions culturals dels pobles.

PUBLICITAT

Un 22 d’agost de 2004, tres encaputxats a punta de pistola roben al Museu Munch d’Oslo (Noruega) els quadres d’El crit i Madonna, del pintor expressionista Edvard Munch.

Foto: Catalina Oliver.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Les Gorges de Carançà. Foto: Andreu Salom.
Posta de sol. Foto: Helena Bellini.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució:

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT