BON DIA, POLLENÇA

404
Foto: Wendy Toneman.

Avui és dissabte, dia 9 de gener, dia de sant Julià.

Segons l’AEMET, cel ennuvolat que s’anirà tapant amb pluges i ruixats que, ocasionalment, poden anar acompanyats de tempesta que podria ser localment forta. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en ascens. Vent del nordest amb intervals fort amb tendència el capvespre a sudoest.

El 9 de gener és el Dia de l’Ascens en Globus, coincidint amb el dia en què l’aeronauta i inventor francès Jean Paul Blanchard va fer el seu primer vol oficial en globus. Blanchard va assolir els 364 metres d’alçada i va deixar bocabadat el públic que, aquell 9 de gener de 1793, es congregava al a plaça de la Independència, a Philadelphia, entre els quals hi havia el president George Washington.

Un 9 de gener de 1954 l’empresa Internacional Business Machines (IBM) va presentar a Nova York, la primera calculadora de transistors i circuits integrats, un autèntic avanç tècnic per a l’època.

PUBLICITAT
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Ramon Bosch Sangroniz.
Vent, pluja i soledat. Foto: Norma Mario.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar