BON DIA, POLLENÇA

223

Avui és dissabte, 20 d’agost, dia de sant Bernat.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar amb alguns núvols d’evolució diürna. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent fluix amb brises costaneres.

El 20 d’agost és el Dia Mundial de les Patates Fregides, un dels snacks més deliciosos i populars a tot el món. Soles, amb kétchup o qualsevol altre guarniment, les patates fregides són el millor acompanyament i el complement ideal dels menjars Tota una delícia!

Un 20 d’agost de 1920, comença a emetre la primera ràdio comercial de la història a Detroit, la 8MK.

PUBLICITAT
Salt Gros (Catllar). Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Francisca Frontera Llompart.
Una meravella. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Francoise Arbona.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: CONTROL

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT