BON DIA, POLLENÇA

505
Cel variable. Foto: Xesca Serra.

Avui és dissabte, dia 2 de gener, dia de sant Basili.

Segons l’AEMET, el cel estarà tapat, farà ruixats, tempestes i, ocasionalment, calabruix petit. La cota de neu baixarà de 800 a 500 metres. Temperatures en descens amb gelades febles el vespre. Vent del nordoest.

Un 2 de gener de 1920 va neixer a Petrovitxi (URSS) el científic i escriptor, Isaac Asimov. Al 1923, la seva família emigrà als Estats Units d’Amèrica, on desenvolupà la seva trajectòria vital i literària.

Considerat un dels tres grans autors de ciència ficció, juntament amb Arthur C. Clarke i Robert Heinlein, Isaac Asimov, va crear les tres lleis de la robòtica. A més d’escriptor i divulgador, Asimov va fer algunes prediccions de gutur que s’han fet realitat . En aquest sentit, va advertir també sobre els problemes de la superpoblació, i va afirmar que els humans només sobreviuran a l’espècie si algun dia aconsegueixen la igualtat efectiva entre homes i dones.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Galatzó. Foto: Aurora Recio.
Interior de l’ermita de Sant Honorat. Foto. Andreu Salom.
Tempesta cap a Menorca. Foto: Antoni Campomar.
Trist primer dia de l’any 2021. Foto: Biel Vives.
Foto: Catalina Oliver.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT