BON DIA, POLLENÇA

241

Avui és dissabte, 13 d’agost, dia de sant Poncià.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent fluix tendint al capvespre a sud.

El 13 d’agost és el Dia Internacional dels Esquerrans, una jornada internacional promoguda per la Internacional d’Esquerràs (Lefthanders International) amb la intenció de donar a conèixer i ajudar a reduir les dificultats que troben les persones esquerranes en una societat predominantment destra.

Un 13 d’agost de 1905, a Noruega i Suècia es realitza un referèndum pel qual es decideix la separació dels dos països.

PUBLICITAT
Rodas. Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Es Caló d’Artà. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: PINGÜÍ

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT