BON DIA, POLLENÇA

246

Avui és dilluns, 8 d’agost, dia de sant Domènec de Guzman.

Segons l’AEMET, hi haurà cel poc ennuvolat o clar amb núvols d’evolució diürna a Mallorca. Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix i brises costaneres.

El 8 d’agost és el Dia Internacional de l’Orgasme Femení, una celebració que va néixer en un poblet brasiler anomenat Esperantina ara fa 13 anys, quan José Arimateia Dantas Lacerda era regidor d’aquell poblat i, interessant-se en un estudi realitzat per la Universitat Federal de Piauí, va descobrir que el 28% de les dones d’aquesta regió eren incapaços d’arribar a l’orgasme. El regidor va concloure que aquests resultats demostraven una problemàtica greu de salut pública.

Durant molt de temps, el tema de la sexualitat femenina s’ha convertit en un tabú social, raó per la qual moltes d’aquestes dones brasileres i d’altres al llarg i ample del món, mai no han experimentat un orgasme durant les seves relacions sexuals.

PUBLICITAT

Un 8 d’agost de 1949, Bhutan assoleix la independència de l’Imperi britànic.

Cala Conill (Sant Telm). Foto: Pere Llobera.
Figues de moro. Foto: T. Rofes.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Montserrat Gutiérrez.
Posta de sol des de Son Real. Foto: Andreu Salom.
Sortida del Sol des de Coves Blanques. Foto: Joan “Meneta”.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució: PEIX

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT