Bon dia, Pollença

247

Avui és divendres, 3 de novembre, dia de Sant Hubert de Lieja.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat augmentant durant el matí a ennuvolat, amb ruixats dispersos a partir del migdia, ocasionalment acompanyats de tempesta i calabruix petit, amb baixa probabilitat que siguin localment forts. Temperatures en descens. Vent moderat a fort de l’oest i nord-oest amb ràfegues que poden assolir els 80 km/h.

El 3 de novembre se celebra el Dia Internacional de les Reserves de la Biòsfera, amb la finalitat de destacar la importància d’aquests espais naturals en la conservació dels ecosistemes i la biodiversitat, promovent la investigació, el desenvolupament sostenible i la presa de decisions sobre la cura del medi ambient.

La creació d’aquest dia internacional va ser iniciativa de la Comissió de Ciències, i es va aprovar a la 41a Conferència General de la UNESCO.

PUBLICITAT

Un 3 de novembre de 1883, l’arquitecte modernista Antonio Gaudí rep l’encàrrec de continuar la construcció del Temple Expiatori de la Sagrada Família a Barcelona. La idea de construir-lo va sorgir del llibreter Bocabella i Verdaguer.

Foto: Cati Palou.
Cel rogenc, pluja o vent. Foto: Xesca Figuerola.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Joc lingüístic

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT