BON DIA, POLLENÇA

185

Avui és dissabte, 6 d’agost, dia de sant Salvador.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar amb núvols d’evolució diürna. Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix i brises costaneres.

El 6 d’agost a Xile se celebra un dels dies més dolços de l’any. Se celebra el Dia Nacional de la Mel.

Aquesta efemèride se celebra des de l’any 2009 per decret presidencial. La seva finalitat principal és difondre els incomptables usos i beneficis de la mel en la salut i l’alimentació, així com rendir un sentit homenatge a l’esforç i la dedicació dels apicultors en la producció d’aquest aliment saludable.

PUBLICITAT

Un 6 d’agost de 1926, al Regne Unit, Gertrude Ederle es converteix en la primera dona a travessar nedant el Canal de la Manxa.

Posta de sol al castell d’Alaró. Foto: Andreu Salom.
Cala Figuera. Foto: Helena Bellini.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució: BAULA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT