Bon dia, Pollença

239

Avui és dijous, 2 de novembre, dia dels Feels Difunts.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols alts que aniran en augment el capvespre que es taparà i hi pot haver ruixats que poden anar acompanyats de tempesta i ser ocasionalment forts. Temperatures de matinada en ascens i diürnes amb pocs canvis, les mínimes es donaran al final del dia. Vent fort del sud-oest amb ràfegues que poden assolir els 90 km/h en general i superar els 110 km/h en cims i caps, girant de nit a oest.

El primer dijous de novembre se celebra el Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament Escolar, inclòs el Ciberassetjament. Amb això, es pretén acabar una vegada per totes amb un tipus de violència, que afecta la població infantil a nivell mundial i que provoca terribles seqüeles psicològiques.

Aquest 2023 el lema del Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament Escolar és “No hi ha lloc per a la por: posar fi a la violència escolar per millorar la salut mental i l’aprenentatge” i s’enfoca als forts llaços entre la violència escolar i la salut mental sota el lema.

PUBLICITAT

Un 2 de novembre de 1936, la cadena de televisió BBC del Regne Unit llança el primer servei d’imatge d’alta definició, que en aquesta data es fixava per a una emissió de 200 línies.

1 de novembre, dia de platja. Foto: Toni Campomar.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Francoise Arbona.
Foto: Joan Rotger.
Foto: Toñi.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Joc lingüístic

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT